Kies gebruikersprofiel

WEBSHOP

CC Headsets biedt u de mogelijkheid om eenvoudig online bestellingen te plaatsen. Het volledige assortiment van Plantronics en Jabra is via de online bestel mogelijkheid beschikbaar.

Om gebruik te kunnen maken van de online bestel mogelijkheid dient u eerst een login aan te vragen. Dit kan eenvoudig middels de link in de rechter bovenhoek van de webpagina. Uw account is direct actief, en u kunt direct bestellingen plaatsen.

Bestelde producten kunnen (mits op voorraad) binnen 3 tot 5 werkdagen op de door u gewenste locatie worden afgeleverd. CC
 Headsets biedt ook de mogelijkheid om op rekening bestellingen te plaatsen. Bij en eerste bestelling zullen wij hieromtrent contact met u opnemen.

CC Headsets biedt uiteraard ook de mogelijkheid om (lange termijn) afspraken te maken, waarbij afgesproken kortingen direct zijn gekoppeld aan uw account. Op deze manier zijn de gemaakte afspraken ook via de online bestel mogelijkheid beschikbaar.

Heeft u specifieke wensen? Dan kan CC Headsets uiteraard ook een specifieke offerte ontvangen. Neem hiervoor contact op met CC Headsets.

NB.: Bij vooruitbetaling geldt een (additionele) korting van 1,5%.


Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW