Mobile Professional

"Mobiele werkers" zijn werknemerd die (op meerdere plaatsen) buiten kantoor werken. Het zijn mensen die voor het uitoefenen van hun functie veel moeten reizen, bijvoorbeeld account managers, of buitendienst medewerkers. Zij werken vooral op locatie, waardoor de werkplek steeds wisselt. Ook valt te denken aan druk bezette managers die met een laptop en mobiele telefoon van meeting naar meeting gaan en weinig op hun vaste werkplek te vinden zijn.

Omdat deze groep veel op pad is hebben zij behoefte aan lichte, gebruikersvriendelijke tools die topkwaliteit bieden op het gebied van communicatiemogelijkheden. De geluidskwaliteit moet goed zijn, zelfs als ze zich op een drukke locatie bevinden. Daarnaast is call management belangrijk. Hierbij kan gemakkelijk geschakeld worden tusen twee gesprekken op een mobiele telefoon of PC. Online presence laat anderen zien of zij op dat moment beschikbaar zijn.

Voor deze medewerkers is Hands-free een gewilde feature. Beide handen vrij hebben tijdens een gesprek biedt de gebruikers veel meer mogelijkheden zijn werk te doen en uiteraard is hands-free bellen verplicht in de auto!

Voor de Mobile Professional levert CC Headsets passende oplossingen middels producten zoals de Voyager, Calisto en Blackwire.

Populair

MB Pro 1 UC

Premium Bluetooth headset voor gebruik met Unified Communications (softphone en mobile device). Is als MB PRO 1 maar dan geleverd met bureaulader, USB lader en een USB dongle voor softphone toepassing..

lees meer