Thuiswerker

De thuiswerker omvat zowel medewerkers die incidenteel thuis werken als mensen die elke dag in hun kantoor aan huis werken. Belangrijk is dat deze medewerkers een goede link houden met medewerkers in andere werkomgevingen, zoals bijvoorbeeld kantoor en de Mobile Professional.

Omdat deze werkplek de thuisbasis is van deze groep medewerkers is het belangrijk dat niet teveel ruimte wordt ingenomen door de apparatuur. Daarnaast zijn eenvoud en comfort belangrijk.

Thuiswerkers moeten continue in contact kunnen zijn met collega's en klanten. Ook hebben ze vaak toegang nodig tot informatie die beschikbaar is vanuit een kantoorwerkplek. Een goede internetverbinding is daarom heel erg belangrijk. Gesprekken kunnen via de telefoon of de PC gevoerd worden. Devices die hiervoor geschikt zijn dienen eenvoudig te installeren en bedienbaar te zijn.

Voor de thuiswerker biedt CC Headsets oplossingen, onder andere in de vorm van de Savi, Calisto en Voyager.

Populair

MB Pro 2 UC

Premium Bluetooth headset voor gebruik met Unified Communications (softphone en mobile device). Is als MB PRO 1 maar dan geleverd met bureaulader, USB lader en een USB dongle voor softphone toepassing..

lees meer