Thuiswerker

De thuiswerker omvat zowel medewerkers die incidenteel thuis werken als mensen die elke dag in hun kantoor aan huis werken. Belangrijk is dat deze medewerkers een goede link houden met medewerkers in andere werkomgevingen, zoals bijvoorbeeld kantoor en de Mobile Professional.

Omdat deze werkplek de thuisbasis is van deze groep medewerkers is het belangrijk dat niet teveel ruimte wordt ingenomen door de apparatuur. Daarnaast zijn eenvoud en comfort belangrijk.

Thuiswerkers moeten continue in contact kunnen zijn met collega's en klanten. Ook hebben ze vaak toegang nodig tot informatie die beschikbaar is vanuit een kantoorwerkplek. Een goede internetverbinding is daarom heel erg belangrijk. Gesprekken kunnen via de telefoon of de PC gevoerd worden. Devices die hiervoor geschikt zijn dienen eenvoudig te installeren en bedienbaar te zijn.

Voor de thuiswerker biedt CC Headsets oplossingen, onder andere in de vorm van de Savi, Calisto en Voyager.

Populair

EncorePro HW530

Nu discreter en lichter dan ooit tevoren: de EncorePro 530 maakt dat mogelijk met een onopvallend ontwerp, ideaal voor videovergaderingen en pc-telefonie.  De lichtste headsets in hun klasse  ..

lees meer