Techniek / UC

Onder de standaard Unified Communications platformen vallen het UC platform van Alcatel, Ayava, Cisco, IBM en andere toonaangevende UC leveranciers. Daarnaast heeft Plantronics diverse oplossingen welke zijn geoptimaliseerd voor Skype for Business. Maar, waar moet een gebruiker op letten? De keuze voor een headset is vaak persoonlijk. Om de keuze te vereenvoudigen kun je heel makkelijk een selectie maken.

In de eerste plaats: kiest u voor een bedrade of draadloze headset? De meest voordelige oplossing is een bedrade oplossing. U kunt dan echter niet weglopen van uw werkplek. Kiest u voor bedraad, dan heeft u bijvoorbeeld keuze uit 5 modellen uit de Blackwire serie. Ook kunt u de bekende SupraPlus headset in combinatie met een Quick Disconnect en USB aansluiting gebruiken voor een optimale geluidservaring met uw UC platform.

Een of twee oorschelpen (monaural of binaural)? binnen de Plantronics Blackwire 200, 600 en 700 serie kunt u kiezen uit een of twee oorschelpen. Twee oorschelpen verzorgen stereo-geluid, dit is uiteraard geschikter voor muziek en prettiger bij het luisteren naar conferenties en webinars. De speciaal voor laptopgebruikers ontworpen Blackwire 420 is sowieso dubbeloors. Nieuw in de Blackwire serie is de Blackwire 435, welke hetzelfde moderne uiterlijk als de 420 heeft, alleen veel discreter is, dus ideal voor videoconferenties.

Kiest u voor draadloos? als u voor draadloze  headsets kiest in een Skype for Business omgeving, dan is de eerste vraag: gebruikt u ook nog de traditionele telefoontoestellen op het bureau? Als dat zo is, dan kunt u met de nieuwe Plantronics Savi 700 serie zowel via uw UC Client, uw mobiele telefoon, als via de vaste telefoon cumminiceren.

Als u met een headset met PC en mobiele telefoon wilt bellen, dan kunt u de Plantronics Voyager Pro UC v2-M kiezen. Dit is de beste mobiele headset beschikbaar, wegens zijn SmartSensor technologieen zijn uitstekende geluidskwaliteit. Als u draadloos wilt bellen en door het gehele pand bereikbaar wilt zijn vanaf uw PC, dan is de W430-M of de W440-M de beste keuze.

Populair

DIAL™ 520 MS

USB handset..

lees meer